Monday, August 24, 2009

KATAK "MANAHAJ"......!!!



Kali xde cite psl IT...Cuma aku nk menceritakan kekecewaan aku terhadap katak yg telah menyerang hendap dan menggelikan bulu ketiak aku...hampehnye katak...

Kejadian berlaku kt kg time aku nk ke umah spupu aku.....mase tu pas maghrib...aku yg drive sorg diri dgn penuh konpiden dividen dan hampir xcident stelah muka aku diserang 1 makhluk yg aku x nampak...aku dpt bygkn badan dia kt mulut aku tgn dia dkt mata aku....

Aku yg trkezut menangkap makhluk kt muka aku tu dan menghempas ke cermin tmpt ddk sbelah...dhla aku kene serang kt tanah perkuburan...mmg gampang yg teramat dasyat skali yg brlaku kt aku....cobaannn...

Tanpa menoleh kiri dan kanan aku pndang jalan je...dlm pale aku kalo x alien ni mesti hantu...mmg hampeh tul...surah fatihah dan ayat kursi automatik terkeluar dr bibir kudus aku ni..dhla aku tgh syok nyanyi lagu kt radio....nasib baik bkn lagu search or wings...mmg aku tarik la...mau masuk makhluk tu dlm mulut aku.....smp kt umah spupu aku aku terus lari msk umah dia....aku tnye dia...

"ade pape x kt mulut aku ni...!!"

Sdara aku ckp ade cecair hitam kt mulut aku...mmg cipan makhluk tu ntah ape dia buat kt aku....
aku pun ajakla spupu aku g cari dlm kete ape benda haramjadah yg telah mnyerang aku...

sekali...............

KATAK!!!!

Tulah binatang yg telah mnyerang aku dikuburan dgn penuh rakus dan sadis.....dan aku dapat bayangkn cecair itam kt mulut aku tu kuar sbb aku ramas katak bangang tu...

AAAARRGGGGHHHHHHHH.................................

Aku terus samak merangkap intinjak mulut aku dgn penuh kesungguhan melebihi kesungguhan stdy time SPM......mmg durjana punye katak...!!!

berita sedih pastu dia kene langgar kete time lari pas dh buat salah.....

P/S: Sila tutup cermin kete anda di waktu mlm...mcm2 benda bleh masuk...

5 comments:

♥sAzALOvEwAN♥ said...

hahahaha...
gilak r..
klu akul, nanges da tu...
tp ko kejam dowh..
ko bunuh katak tu..
t ALLAh bayar cash kat ko..
:))

fizzy said...

bile plak aku bunuh..
dia yg lintas xtgk kiri kanan la ngok...

haha

dextrike said...

HAHAHAHAHAHAHAH, sumpah lawok..
aduhh, aku gelak tanpa henti neih.. :))
mawiiiiii, nak ciummmmmm~
mana tau ko leh tuka jd putera katak ke.. :))
x pon frogman! huahuahauhauahau~

fizzy said...

siut ko...hahaha

izzatijamal said...

Siyes yg neh pny cite mmg aku gelak guling kaw2 x hengat dunie ah! Hahahahaha...klu aku ade kt situ la time tu mmg ko akn kecik ati ngn aku aa...hahahahahhahahahahaha...lawak plg antara-mamalia-amfibia...hahahah